Over Ons

Social Media Duo zet zich in voor een vindbaar en zichtbaar MKB

Het Social Media Duo bestaat uit twee creatieve bedrijven:

De twee hebben elkaar gevonden in hun elkaar aanvullende kwaliteiten. Als Social Media Duo geven ze trainingen en workshops waardoor je zelf effectief aan de slag kunt met jouw online aanwezigheid.

Wil je meer weten over onze activiteiten? Kijk dan eens naar onze agenda. Daar hebben we onze toekomstige bezigheden, maar ook de evenementen uit het verleden neergezet. Dan kun je zien wie vooraf zijn gegaan aan jouw aanmelding.

Maureen Bol

Maureen Bol

Maureen Bol zoekt, in alles wat ze doet, naar de verbinding.

“Ik geloof in het denken in rode lijnen. Zo heb ik mijn studie gekozen, zo is mijn carrière verlopen. Die heeft mij uiteindelijk ertoe gebracht zelfstandige te worden, zodat mijn expertise, kennis en kunde volledig tot bloei kunnen komen.”

Maureen verbindt door het blijven stellen van vragen, het onderzoeken, het speuren naar overeenkomsten eerder dan naar verschillen, het duidelijk verwoorden van de kern van de boodschap. En het schrijven voor de lezer, want die wil je bereiken met je teksten. Maureen boetseert met woorden en daar komen toevallig ook nog goede teksten uit!

Christel Pillich

Christel Pillich

Christel Pillich heeft oog voor detail, ze zet graag in tekst en beeld de puntjes op de ï.

“Ik houd van goed gestructureerde teksten met bijpassende afbeeldingen. Waar mogelijk met een mooie vlakverdeling en kleurcombinatie. En af en toe iets anders dan gebruikelijk.

Schrijven gaat bij mij niet vanzelf, maar met de trucjes die ik in de loop der jaren leerde gaat het steeds beter. Dat leer ik ook graag aan anderen. ”

Christel heeft vele jaren ervaring in de ICT in vaste dienst, maar ze wilde graag breder werk doen en organisaties en bedrijven in allerlei branches leren kennen. Daarom startte ze haar eigen bedrijf.

Social Media Duo

Wij zijn goed in: