Workshop Zakelijk Bloggen

Een workshop zakelijk bloggen volgen? Denk jij daar al een tijdje over na? Want jij bent dan wel goed in je vak, maar schrijven vind je lastig. Komt je dat dilemma je bekend voor? Volg dan vooral onze workshop. Daarin krijg je handige tips. Voor zowel het maken van tekst als voor ondersteunend beeldmateriaal.

 

Herfstaanbieding Workshop Zakelijk Bloggen

In oktober kun je je aanmelden voor de workshop Zakelijk Bloggen en Storytelling voor een speciale prijs. Daarna gaat de prijs flink omhoog. Dus druk op onderstaande knop.
Herfstaanbieding

Als je meer wilt weten over de workshop, lees dan vooral nog even door. Maar vergeet niet: na oktober gaat de prijs omhoog en gelden onderstaande prijzen voor 1 of meer personen.

Maak een zakelijke blog en leer hoe je voortaan zelf kunt bloggen!

Workshop Zakelijk Bloggen

Duur van de workshop Zakelijk Bloggen

In 1 dagdeel van 5 uur of in 2 van 2,5 uur leer je bij het Social Media Duo hoe je met bovenstaande vragen om kunt gaan. Hoe heerlijk zou het zijn als je weet hoe je je onderwerp kunt kiezen? Of hoe je je uit die split kunt komen van het willen bloggen, maar je weet niet hoe?

Wat staat er op het programma?

We maken tijd voor een inloop, zodat iedereen op z’n gemak een plekje kan vinden. Daarna stellen wij ons even kort voor. Ook presenteren jullie je aan ons en aan de anderen. Om daarna te beginnen met de volgende punten.

Programma Zakelijk Bloggen

 1. Wat weet je al van bloggen?
 2. Hoe schrijf je een blog?
 3. Waar vind je interessante onderwerpen?
 4. Uitleg over de structuur / kapstok van een blog
 5. Zelf een kapstok / structuur opzetten voor een blog
 6. Over het schrijven van een blog / auteursrecht / links / betrouwbare info
 7. Zelf schrijven 250 – 300 woorden
 8. Beeldmateriaal: belang, eigen materiaal (kwaliteit!), vindplaatsen
 9. Zelf zoeken
 10. Fotoformaten / tools op internet
 11. Zelf beeldmateriaal maken m.b.v. tools
 12. VRAGEN?

Je gaat tijdens de workshop met elk punt na een korte uitleg zelf aan de slag! Er is ook tijd en ruimte voor storytelling en marketing. Want beide zijn belangrijke aandachtspunten voor zakelijk bloggen.

En zo verdelen we de tijd!

Reserveer dus 5 uur in je agenda en wij helpen je 4 uur lang (verdeeld over 2 blokken van 2 uur). Het 5e uur is voor inloop, kennismaking en pauze.

Wanneer is het?

Boek een datum en tijd in overleg. Het is namelijk ook mogelijk de dagdelen in twee delen op te splitsen van 2,5 uur. En die te verspreiden over 2 verschillende dagen. Want dat is wellicht minder vermoeiend. En dat is misschien zelfs gemakkelijker voor je in te plannen.

Waar is het?

Ergens in Nijmegen of omgeving, of ter plekke in jouw bedrijf.

Wat kost dat?

De kosten voor deze training bedragen € 363,- per persoon (inclusief 21% btw). Maar …

Groepskorting Workshop Zakelijk Bloggen

Workshop Zakelijk Bloggen op 22 augustusAl vanaf 2 personen krijg je korting als je je samen aanmeldt. De workshop kost dan slechts € 300,- per persoon (inclusief 21% btw).

Neem contact met ons op voor meer informatie. Of meld je direct aan voor een workshop. Geef daarbij aan voor welke workshop je kiest.