Workshop zakelijk bloggen

Workshop Beter Zakelijk Bloggen voor MKB

Workshop Beter Zakelijk Bloggen

Een workshop Beter Zakelijk Bloggen volgen? Denk jij daar al een tijdje over na? Want jij bent dan wel goed in je vak, maar schrijven vind je lastig. Of schrijven is geen probleem maar je weet niet goed wat je moet doen om veel gevonden en gelezen te worden? Volg dan vooral onze workshop. Daarin krijg je handige tips. Voor zowel het maken van tekst als voor ondersteunend beeldmateriaal.

Maak een zakelijke blog en leer hoe je voortaan zelf kunt bloggen!

Collage workshops Social Media Duo

In 1 dagdeel van 5 uur of in 2 van 2,5 uur leer je bij het Social Media Duo hoe je met bovenstaande vragen om kunt gaan. Hoe heerlijk zou het zijn als je weet hoe je je onderwerp kunt kiezen? Of hoe je je uit die split kunt komen van het willen bloggen, maar je weet niet hoe?

Wat staat er op het programma?

We maken tijd voor een inloop, zodat iedereen op z’n gemak een plekje kan vinden. Daarna stellen wij ons even kort voor. Ook presenteren jullie je aan ons en aan de anderen. Om daarna te beginnen met de volgende punten.

Programma Zakelijk Bloggen

 1. Wat weet je al van bloggen?
 2. Hoe schrijf je een blog?
 3. Waar vind je interessante onderwerpen?
 4. Uitleg over de structuur / kapstok van een blog
 5. Zelf een kapstok / structuur opzetten voor een blog
 6. Over het schrijven van een blog / auteursrecht / links / betrouwbare info
 7. Zelf schrijven 250 – 300 woorden
 8. Beeldmateriaal: belang, eigen materiaal (kwaliteit!), vindplaatsen
 9. Zelf zoeken
 10. Fotoformaten / tools op internet
 11. Zelf beeldmateriaal maken m.b.v. tools
 12. VRAGEN?

Je gaat tijdens de workshop met elk punt na een korte uitleg zelf aan de slag! Er is ook tijd en ruimte voor storytelling en marketing. Want beide zijn belangrijke aandachtspunten voor zakelijk bloggen.

En zo verdelen we de tijd!

Reserveer dus 5 uur in je agenda en wij helpen je 4 uur lang (verdeeld over 2 blokken van 2 uur). Het 5e uur is voor inloop, kennismaking en pauze. In de coronacrisis verdelen we de 5 uur over enkele dagen in overleg met de cursisten.

Wanneer is de workshop beter zakelijk bloggen?

Vanwege het coronavirus zijn de live workshops helaas voorlopig niet mogelijk. Daarom hebben we de workshop online vormgegeven. In overleg met de deelnemers prikken we geschikte data en tijdstippen voor een online workshop, waarin we hetzelfde bieden als in de live versies. Ga naar de webpagina Online Workshop Beter Zakelijk Bloggen voor meer informatie.

Boek een datum en tijd in overleg.

Het is ook mogelijk de workshop in twee delen op te splitsen van 2,5 uur en die te verspreiden over 2 verschillende dagen. Want dat is wellicht minder vermoeiend. Of gemakkelijker voor je in te plannen.

Waar is het?

Zodra het weer kan ergens in Nijmegen en omgeving of ter plekke in jouw bedrijf (in company). Een plek waar wij onze workshops live geven is op het netwerkplein van Makro Nijmegen. Tijdens de coronacrisis geven wij de workshop online.

Wat kost dat?

De kosten voor deze training bedragen € 197,- per persoon (€238,37 inclusief 21% btw). Meld je aan!

Contact opnemen over de workshop beter zakelijk bloggen

Workshop Beter Zakelijk Bloggen op 22 augustus

Neem contact met ons op voor meer informatie. Of meld je direct aan voor een workshop. Geef daarbij aan voor welke workshop je kiest.