Workshop Zakelijk Bloggen

Een workshop zakelijk bloggen volgen? Denk jij daar al een tijdje over na? Want jij bent dan wel goed in je vak, maar schrijven vind je lastig. Komt je dat dilemma je bekend voor? Volg dan vooral onze workshop. Daarin krijg je handige tips. Voor zowel het maken van tekst als voor ondersteunend beeldmateriaal.

Maak in 5 uur tijd je zakelijke blog en leer hoe je voortaan zelf kunt bloggen!

Workshop Zakelijk Bloggen

Programma Workshop Zakelijk Bloggen

In 1 dagdeel van 5 uur of in 2 van 2,5 uur leer je bij het Social Media Duo hoe je met bovenstaande vragen om kunt gaan. Hoe heerlijk zou het zijn als je weet hoe je je onderwerp kunt kiezen? Of hoe je je uit die split kunt komen van het willen bloggen, maar je weet niet hoe?

Wat staat er op het programma?

We maken tijd voor een inloop, zodat iedereen op z’n gemak een plekje kan vinden. Daarna stellen wij ons even kort voor. Ook presenteren jullie je aan ons en aan de anderen. Om daarna te beginnen met de volgende punten.

 1. Programma Zakelijk BloggenWat is bloggen? (discussie over definitie)
 2. Hoe schrijf je een blog?
 3. Waar vind je interessante onderwerpen?
 4. Uitleg over de structuur / kapstok van een blog
 5. Zelf een kapstok / structuur opzetten voor een blog
 6. Over het schrijven van een blog / auteursrecht / links / betrouwbare info
 7. Zelf schrijven 250 – 300 woorden
 8. Beeldmateriaal: belang, eigen materiaal (kwaliteit!), vindplaatsen
 9. Zelf zoeken
 10. Fotoformaten / tools op internet
 11. Zelf beeldmateriaal maken m.b.v. tools
 12. VRAGEN?

Je gaat tijdens de workshop met elk punt na een korte uitleg zelf aan de slag! Er is ook tijd en ruimte voor storytelling en marketing. Want beide zijn belangrijke aandachtspunten voor zakelijk bloggen.

En zo verdelen we de tijd!

Reserveer dus 5 uur in je agenda en wij helpen je 4 uur lang (verdeeld over 2 blokken van 2 uur). Het 5e uur is voor inloop, kennismaking en pauze.

Mini workshop Storytelling en Zakelijk BloggenWanneer is het?

 • Maandag 24 juni 12-17 uur
 • Dinsdag 2 juli 9-14 uur
 • Donderdag 11 juli 12-17 uur

Of boek een datum en tijd in overleg. Het is namelijk ook mogelijk de dagdelen in twee delen op te splitsen van 2,5 uur. En die te verspreiden over 2 verschillende dagen. Want dat is wellicht minder vermoeiend. En dat is misschien zelfs gemakkelijker voor je in te plannen.

Wat kost dat?

De kosten voor deze training bedragen € 363,- per persoon (inclusief 21% btw).

Waar is het?

Ergens in Nijmegen of ter plekke in jouw bedrijf.

Groepskorting Workshop Zakelijk Bloggen

Al vanaf 2 personen krijg je korting als je je samen aanmeldt. De workshop kost dan slechts € 300,- per persoon (inclusief 21% btw).

De trainingen zijn in Nijmegen en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie. Of meld je direct aan voor een workshop. Geef daarbij aan voor welke workshop je kiest.