Workshop zakelijk bloggen

Workshop Zakelijk Bloggen voor MKB

Workshop Zakelijk Bloggen

Een workshop Zakelijk Bloggen volgen? Denk jij daar al een tijdje over na? Want jij bent dan wel goed in je vak, maar schrijven vind je lastig. Of schrijven is geen probleem maar je weet niet goed wat je moet doen om veel gevonden en gelezen te worden?

Volg dan vooral onze workshop. Daarin krijg je handige tips. Voor zowel het maken van tekst als voor het creëren en bedenken van ondersteunend beeldmateriaal.

Maak een zakelijke blog en leer hoe je voortaan zelf kunt bloggen!

Collage workshops Social Media Duo

In 1 dagdeel van 5 uur of in 2 dagdelen van 2,5 uur leer je bij het Social Media Duo hoe je met bovenstaande vragen om kunt gaan. Hoe heerlijk zou het zijn als je weet hoe je creativiteit kunt prikkelen? En welk onderwerp je kunt kiezen waarover je wilt schrijven? Of hoe je je uit die split kunt komen van het willen bloggen, maar je weet niet hoe?

Wat staat er op het programma?

We maken tijd voor een inloop, zodat iedereen op z’n gemak een plekje kan vinden. Daarna stellen wij ons even kort voor. Ook presenteren jullie je aan ons en aan de anderen. Om daarna te beginnen met de volgende punten.

Programma Zakelijk Bloggen
 1. Wat weet je al van bloggen?
 2. Hoe schrijf je een blog?
 3. Waar vind je interessante onderwerpen?
 4. Uitleg over de structuur / kapstok van een blog
 5. Zelf een kapstok / structuur opzetten voor een blog
 6. Over het schrijven van een blog / auteursrecht / links / betrouwbare info
 7. Zelf schrijven 250 – 300 woorden
 8. Beeldmateriaal: belang, eigen materiaal (kwaliteit!), vindplaatsen
 9. Zelf zoeken
 10. Fotoformaten / tools op internet
 11. Zelf beeldmateriaal maken m.b.v. tools
 12. VRAGEN?

Je gaat tijdens de workshop met elk punt na een korte uitleg zelf aan de slag! Er is ook tijd en ruimte voor storytelling en marketing. Want beide zijn belangrijke aandachtspunten voor zakelijk bloggen. Tijdens de workshop kun je ook samenwerken met anderen. Heel fijn, want zo kom je op nieuwe ideeën en krijg je betere inzichten.

WordCamp Nederland workshop Storytelling voor Blogs
Bij Wordcamp Nederland gaven wij een korte workshop helemaal gericht op storytelling. Met zowel individuele opdrachten als in groepjes. Zo kunnen deelnemers elkaar inspireren en van elkaar leren. En natuurlijk kunnen ze een van ons erbij roepen met een vraag of om mee te denken.

En zo verdelen we de tijd!

Reserveer dus 5 uur in je agenda en wij helpen je 4 uur lang (verdeeld over 2 blokken van 2 uur). Het 5e uur is voor inloop, kennismaking en pauze.

Het is ook mogelijk de workshop in twee delen op te splitsen van 2,5 uur en die te verspreiden over 2 verschillende dagen. Want dat is wellicht minder vermoeiend. Of gemakkelijker voor je in te plannen.

Wanneer is de workshop zakelijk bloggen?

Data en tijd bepalen we in overleg.

Waar is het?

In Nijmegen en omgeving of ter plekke in jouw bedrijf (in company). Een plek waar wij onze workshops live geven is op het netwerkplein van Makro Nijmegen.

Online workshop

Workshop Beter Zakelijk Bloggen op 22 augustus

Tijdens de coronacrisis hebben we de workshop online vormgegeven. We bieden daarin hetzelfde als in de live versies. Natuurlijk is het ook nu nog mogelijk een online workshop zakelijk bloggen te boeken. Ga naar de webpagina voor meer informatie over de Online Workshop.

Wat kost dat?

De kosten voor deze training bedragen € 300,- per persoon (€363,- inclusief 21% btw). Meld je aan!

Contact opnemen over de workshop zakelijk bloggen

Neem contact met ons op voor meer informatie. Of meld je direct aan voor een workshop. Geef daarbij aan voor welke variant je kiest. Klik voor het inschrijfformulier op onderstaande knop.

Zakelijk Bloggen