Disclaimer

De disclaimer van Social Media Duo geeft duidelijkheid over de volgende zaken met betrekking tot deze website.

DisclaimerDisclaimer

Copyright

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de leden van het samenwerkingsverband Social Media Duo.  Het beeldmateriaal is voor een groot deel zelf geproduceerd en bewerkt. Het bronmateriaal is verwerkt in de linkjes die in de tekst zijn opgenomen. Op al het materiaal (tekst en illustraties) rust copyright van het Social Media Duo en mag dus niet zonder toestemming vermenigvuldigd worden.

Auteursrecht, portretrecht en privacyrecht

Ook maken wij gebruik van stockfoto’s, waarbij wij letten op de regels die voortvloeien vanuit het auteursrecht, portretrecht en het privacyrecht.

Toestemming

De personen op de foto’s, zoals weergegeven bij de workshops, hebben toestemming verleend voor het publiceren en het in gebruik nemen van het fotomateriaal ten behoeve van deze website en de promotie van onze activiteiten.

Verzoek verwijdering

Mocht iemand een verzoek willen indienen voor verwijdering van fotomateriaal, gelieve contact op te nemen via het contactformulier op deze website.

Actualiteit

De blogs op deze website zijn voorzien van een datum vlak boven de kop / titel van het artikel. Naast de vermelding van de auteur.

Privacybeleid en cookiebeleid

Ons privacybeleid staat vermeld onder elke pagina op de website. Ook het cookiebeleid is daar te vinden in het rijtje social media tekens, naast het LinkedIn teken. De paperclip leidt naar de pagina die regelmatig bijgewerkt wordt.