Workshop Storytelling voor Blogs

Tijdens de workshop Storytelling voor Blogs laten we je zien en voelen wat storytelling is. Nog belangrijker is, dat we je laten zien hoe je storytelling zelf kunt toepassen in je blogs.

Waarom de workshop Storytelling voor Blogs?

Misschien vraag je je af, waarom je aan deze workshop mee zou willen doen. Daar kunnen we allerlei argumenten voor verzinnen, maar het belangrijkste is dat jij je redenen al hebt. Want je bent niet voor niets op deze pagina aangeland.

Hoe zou je het vinden als jij je bedrijfsverhaal (eindelijk) kunt verwoorden en verpakken in een mooi jasje? Nee, niet dat saaie verhaal. Niet met een opsomming van wat je allemaal kunt en presteert. Maar wel precies datgene waar jouw opdrachtgever of klant naar op zoek is.

Wham. Je raakt hem of haar in het hart. Dat is wat degene zoekt! Onweerstaanbaar aangetrokken als een verliefde man of vrouw die de ware vindt. Misschien is dat een beetje overdreven. Want wij staan liever met onze beide benen op de grond. Nuchter zoals wij zijn. Maar ook wij hebben de drijfveer en de passie. Want wij willen niets liever, dat elke ondernemer de woorden kan vinden die hij nodig heeft om de eerste stap te zetten.

Wat staat er op het programma?

Wat staat je te wachten tijdens de workshop? Kijk daarvoor op ons programma.

WordCamp Nederland

Wij gaven deze workshop Storytelling eerder voor een groep deelnemers aan het congres WordCamp Nederland.

Workshop Storytelling tijdens WordCamp Nederland.

Wie zijn wij?

Misschien vraag je je af wie wij zijn. Als je nog niet op deze website hebt rondgekeken, weet je dat nog niet. We staren je wel aan via de header boven dit bericht. Wat zie je? Of wil je meer weten? Ga daarvoor naar deze pagina of klik de voorgaande link aan.

We maken ook graag persoonlijk kennis, voordat we met je in zee gaan. Dus, ben je benieuwd naar wie wij zijn en of we je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. En vermeld even waarvoor je ons nodig hebt.

Bekijk ook onze video

Heb je onze video bekeken? En al helemaal zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met storytelling? Wij hebben handige methodes om dat te leren. En geven legio voorbeelden. Ter inspiratie, voor ideeën en het aanzwengelen van je creativiteit. Meld je ook aan voor deze workshop via onderstaande knop. Je komt dan op ons inschrijfformulier terecht.

Knop 'Meld je aan voor een workshop'

Wat kost het?

Voor deze training betaal je € 300,- per persoon (€363,- inclusief 21% btw). Groepstrainingen of individueel. Voor groepen houden wij een maximum aan van 8 personen per keer, omdat we graag persoonlijke aandacht willen geven.