Workshops van Social Media Duo

Workshops van Social Media Duo zorgen ervoor, dat je beter vindbaar en zichtbaar bent op internet.

Workshops


Als je wilt zorgen voor zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf dan is dat tegenwoordig “gemakkelijk” via social media.

Weet jij niet hoe?

Toch worstelen veel mensen met de vraag: “hoe dan?” Dus, als jij iemand bent die zich dat vaak afvraagt, dan is het misschien goed eens een keer een workshop bij ons te volgen.

Workshops

Want wij hebben een divers aanbod in workshops, korte presentaties en ook diensten. Hieronder vind je ze. Zo zijn de cursussen vooral gericht op social media en online presentatie. En combineren ze de theorie met praktische toepassing van het geleerde. Dat doen we zoveel mogelijk gericht op de behoefte van onze deelnemers. En bovendien liefst op een speelse manier. Onze workshops bieden daarom maatwerk en zijn gericht op het prikkelen van de creativiteit.

Social Media Duo
Foto: Dick Vogelzang

Werkwijze

Wij nemen je graag bij de hand en laten zien hoe je met sociale media kunt omgaan en hoe je toegankelijk kunt schrijven. Bovendien krijg je tips te horen die erg handig zijn. Verder bieden we je perspectieven en inspiratie.

Het aanbod

Bekijk hieronder de lijst voor het ruime aanbod, waarvoor je bij ons terecht kunt.

Knop 'Meld je aan voor een workshop'

Wat kost het?

Je betaalt € 300,- per persoon (€363,- inclusief 21% btw). We geven zowel groepstrainingen of begeleiden individueel. Voor groepen houden wij een maximum aan van 8 personen per keer, omdat we graag persoonlijke aandacht willen geven.