Contact

Heb je vragen of wil je om een andere reden contact opnemen met het Social Media Duo? Bijvoorbeeld voor het boeken van een workshop? Het aanvragen van een offerte? Of voor het stellen van een korte vraag? Voor kennismaken bij een bakje koffie staan wij ook open. En heb je misschien een onderwerp waar wij in moeten duiken? Dan kunnen we daar eventueel een blog over schrijven.

Telefoon met draaischijf, doorschijnend plastic, op een houten bankje in het park. Zoek je snel contact? Bellen werkt het snelste!

Bel Maureen: 06 12 63 25 35

Vraag de nieuwsbrief aan

Aanmelden voor onze nieuwsbrief gaat via het inschrijfformulier van MailChimp. Wij proberen regelmatig een mailing uit te sturen met tips en informeren onze abonnees over onze activiteiten. De insteek is om dat elke maand een keer te doen. Bij drukte kan het zijn dat de regelmaat erbij inschiet.

Maak ook eens gebruik van onze agenda op Facebook

Je kan een afspraak maken om gratis kennis te maken. Meer hierover en een link naar onze Facebook agenda vind je op Afspraak maken met Social Media Duo. De gratis kennismaking duurt maximaal een half uurtje. Je mag dan ook gemakkelijk op te lossen vragen stellen. En informatie inwinnen over onze workshops. Voor meer ingewikkelde vragen maken we graag nadere afspraken en volgt er een offerte.

contact

Of vul onderstaand contactformulier in. Dan krijg je zo snel mogelijk reactie terug.

contact formulier

    Mailen kan ook

    Natuurlijk kun je ons ook mailen zonder gebruik te maken van het contactformulier. Ons mailadres is info@socialmediaduo.nl. Vergeet niet aan te geven waarom je ons nodig denkt te hebben. Ook voor het aanvragen van workshops gebruik je het contactformulier. We komen dan zo snel mogelijk daarop terug om te bespreken wat je wensen precies zijn.

    Zoek ook contact met ons op Social Media!

    Verder zijn we te vinden op diverse social media kanalen. Klik op onderstaande logo’s als je meer wilt weten.