Business Training Posten op Social Media voor je bedrijf

In onze business training Posten op Social Media voor je bedrijf gaan we in op het schrijven van berichten, het plaatsen van beeldmateriaal en het bewerken daarvan.

Plaats je wel eens berichten op social media, maar denk je soms wel eens: “Wat heeft het voor zin?” Je ziet misschien maar weinig resultaat. En eigenlijk weet je niet zo goed wat je eraan kunt verbeteren.

Business Training Posten op Social Media

Als je onzeker bent over waar je je berichten moet plaatsen om de juiste mensen te trekken voor je bedrijf. En je op een of andere manier nog zoekt naar de juiste toon om je potentiële klanten aan te spreken. Dan kun je terecht bij de business training Posten op Social Media voor je bedrijf.

Inspiratiesheet

Wat gaan we doen in de training?

Tijdens de training geven we tips, adviezen en handige hulpmiddelen om erachter te komen hoe je het beste berichten kunt plaatsen. We kijken gericht naar wat je al doet. Dus zowel naar wat je successen zijn. Maar ook naar wat je nog kunt verbeteren. Verder leer je hoe je gemakkelijker kunt schrijven. En waar je inspiratie vandaan kunt halen.

Het mooie is, dat je helemaal niet merkt dat je iets aan het leren bent. Want we laten je op een ontspannen wijze leuke oefeningen doen waar je snel resultaat uithaalt. Bovendien kun je je nieuwe vaardigheden meteen toepassen op social media.

En als het goed is, zie je meteen resultaat!

Maatwerk voor jouw branche en bedrijf

Workshop in café Samson voor enkele van hun medewerkers
Training ‘Zakelijk posten op Facebook en Instagram’ in café Samson, voor de medewerkers die dat voor hun café doen.

Omdat we willen dat je precies de juiste opdrachtgevers voor je bedrijf aantrekt, zorgen we voor maatwerk. Van tevoren stellen we dan ook een aantal specifieke vragen. En naar aanleiding van ons onderzoek gaan we samen aan de slag om jouw promotie op een hoger niveau te krijgen.

  • Wil jij de juiste klanten aantrekken voor jouw onderneming?
  • Zoek je naar betere resultaten op social media?
  • Is adverteren nog geen optie of levert ook dat te weinig op?

Dan is deze training een goede duw in de rug.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor alle bedrijven die graag klandizie halen uit social media. Een van onze deelnemers was het team van Makro Nijmegen. De deelnemers hebben ons laten zien wat zij al op social media produceerden. Wij zoomden in op de goede posts en op de verbeterpunten. Waardoor Makro Nijmegen zichzelf nog beter op de kaart kon zetten.

Posten op Social Media

Meld je aan voor de business training posten op social media!

Als jij dat ook wilt, meld je dan aan via het contactformulier. We geven de training voor kleine groepen online. In company kan eventueel ook. De groep mag dan niet groter zijn dan 8-10 personen. Voor verdere informatie en prijsopgave graag contact.

Knop Contact