Online Workshop Beter Zakelijk Bloggen

Nu is het moment om met blogs en posts je bedrijf onder de aandacht te brengen en daarmee de broodnodige, nieuwe klanten binnen te halen. In onze online workshop Beter Zakelijk Bloggen leer je hoe je dat zo effectief mogelijk doet. In woord en beeld.

Infographic Effectief Zakelijk Bloggen
Copyright © 2020 Social Media Duo

Zet vandaag nog de stap en meld je aan voor deze training. Want als je business even niet loopt, heb je de tijd voor het verbeteren van je verkoopresultaten in de toekomst. Want daar wil jij toch ook op voorbereid zijn?

Online workshop Beter Zakelijk Bloggen

Naast de live versie van de 5 uur durende workshop Beter Zakelijk Bloggen hebben we nu ook een online methode ontwikkeld. De online workshop beschikt over een aantal voordelen boven de face-to-face training. Nu in coronatijd natuurlijk, omdat we elkaar niet persoonlijk kunnen treffen. Maar er zitten nog meer voordelen aan. Daar gaan we hieronder verder op in.

Individuele aandacht

Wij geven onze online workshops voor een beperkt aantal deelnemers tegelijk. Je bent dus verzekerd van individuele aandacht.

Ook kunnen we daardoor de workshop – die normaal live aan één stuk 5 uur duurt – in overleg met de deelnemer(s) in een aantal delen splitsen. We gaan elke keer net zo lang door als dat je je aandacht er goed bij kunt houden. Na elk deel  krijg je een oefening om in je eigen tijd te maken. We bespreken die tijdens de daaropvolgende sessie.

Data en tijden bepalen we in onderling overleg.

Voordeel van een online workshop:

Meer Tijd Voor Inspiratie en Oefenen

Om je een idee te geven.

KlokOp locatie duurt deze workshop 5 uur inclusief voorstelronde, pauzes en enkele keren 5-15 minuten oefeningen maken.

Uiteraard kan jij in deze online versie – als je dat wil – meer tijd dan die 5 à 15 minuten in de oefeningen steken. Zo heb je ook meer tijd om inspiratie op te doen. Of om in alle rust te bloggen.

Voor jou op maat gemaakt

Wij zorgen in onze workshops altijd voor maatwerk. Vooraf inventariseren we aan de hand van een paar vragen bij deelnemers:

 1. Wat vind jij lastig?
 2. Of wat wil jij graag nog beter doen?
 3. Welke specialiteit en passie heb jij?
 4. Waarover struikel je bij het schrijven of bij het vinden van beeldmateriaal?
maatwerk
https://www.freepik.com/free-photos-vectors/people

Ook kijken wij vooraf naar welke posts en blogs jij recent al publiceerde. Tijdens de workshop krijg je van ons feedback: wat doe je al goed? En welke verbeterpunten zien wij?

Deze workshop is dan ook geschikt voor ‘beginners’ en ‘gevorderden’.

De oefeningen leveren bovendien snel resultaat op. Onze deelnemers zijn enthousiast en zeiden het volgende in de evaluatie:

“Wauw! Ik heb de oefening Storytelling gedaan en ik heb nu al inspiratie voor wel 5 blogs!”

Goed om te weten wat wel en niet mag qua auteurs- en portretrecht. Verder vind ik het heel fijn dat ik een structuur voor blogs heb ontvangen die me gaan helpen bij het schrijven van een blog. Dat blogs belangrijk zijn en kunnen helpen om gevonden te worden binnen Google, ook goed om te weten! Hiermee ben ik dus in staat me te gaan onderscheiden van de concurrentie.

Ik heb geleerd hoe je een blog kunt schrijven qua opbouw en structuur

Vaste onderdelen online workshop Beter Zakelijk Bloggen

De vaste onderdelen zijn onder andere:

 • Effectief zakelijk bloggen op hoofdlijnen
 • Waar en hoe vind je interessante onderwerpen voor blogs
 • Storytelling
 • Het opzetten van een structuur voor een blog
 • Linkbuilding, betrouwbare info en auteursrecht
 • Het belang van beeldmateriaal
 • Eigen beeldmateriaal en stockfoto’s vinden
 • Tools om beeldmateriaal te bewerken
 • Handige tips om infographics te maken
 • SEO voor tekst en afbeeldingen
 • Call to Actions toevoegen
 • Posten op social media om je blogs te promoten
 • Portretrecht

Blijvende begeleiding na afloop van de online workshop

Sociale media en SEO veranderen snel. In de praktijk loop je misschien toch weer tegen nieuwe uitdagingen aan. Of misschien blijf je het lastig vinden om regelmatig te blijven bloggen en posten. Daarom krijg je na de workshop toegang tot onze besloten Facebook groep waar je meerdere keren per week nuttige tips en updates van ons krijgt. En je kunt ons daar ook vragen stellen.

Extra’s

Na afloop van de workshop krijg je ons e-book Zakelijk Bloggen met daarin nog meer tips & tricks dan we tijdens de workshop kunnen vertellen.

Als je de online workshop volgt, krijg je bovendien een opname van alle sessies die we met jou hadden. Zodat je ze na afloop nog terug kunt kijken.

Dit totaalpakket kost €197 per persoon (exclusief 21 procent btw).

Wie wil dit nu niet!? Meteen boeken dus!

  Ja, ik wil graag een online workshop Beter Zakelijk Bloggen!

  online workshop beter zakelijk bloggen