Infographic die uitlegt wat effectief zakelijk bloggen oplevert en hoe je dat doet

Online Workshop Beter Zakelijk Bloggen

Workshop Blog Schrijven voor je business

In onze online workshop Beter Zakelijk Blog Schrijven leer je hoe je dat zo effectief mogelijk doet. In woord en beeld. Doen! Want nu is het moment om met blogs en posts je bedrijf onder de aandacht te brengen en daarmee de broodnodige, nieuwe klanten binnen te halen.

Infographic Effectief Zakelijk Bloggen

Copyright © 2020 Social Media Duo

Zet vandaag nog de stap en meld je aan voor deze training. Want als je business even niet loopt, heb je de tijd voor het verbeteren van je verkoopresultaten in de toekomst. Daar wil jij toch ook op voorbereid zijn?

Online workshop Beter Zakelijk Blog Schrijven

Naast de live versie van deze workshop Beter Zakelijk Bloggen hebben we ook een online methode ontwikkeld. Deze workshop beschikt over een aantal voordelen boven de face-to-face training. In coronatijd natuurlijk, omdat we elkaar niet persoonlijk konden treffen. Maar er zitten nog meer voordelen aan. Daar gaan we hieronder verder op in.

Individuele aandacht

Je bent verzekerd van onze volle aandacht. Want wij geven onze workshops voor een beperkt aantal deelnemers tegelijk.

Ook kunnen we daardoor de workshop – die normaal live aan één stuk 5 uur duurt – in overleg met de deelnemer(s) in een aantal delen splitsen. We zorgen daardoor er steeds voor dat je je aandacht er nog goed bij kunt houden. Na elk deel krijg je vervolgens een oefening om in je eigen tijd te maken. Die bespreken we tijdens de daaropvolgende sessie.

Data en tijden bepalen we natuurlijk in onderling overleg.

Voordeel:

Meer Tijd Voor Inspiratie en Oefenen

Om je een idee te geven.

Klok

Op locatie duurt deze workshop normaal 5 uur. Dat is inclusief voorstelronde, pauzes en enkele keren 5-15 minuten oefeningen maken.

Uiteraard kan jij in deze online versie – als je dat wil – meer tijd dan die 5 à 15 minuten in de oefeningen steken. Zo heb je ook meer tijd om inspiratie op te doen. Of om in alle rust te bloggen.

Voor jou op maat gemaakt

Wij zorgen in onze workshops altijd voor maatwerk. Daarom inventariseren we vooraf aan de hand van een paar vragen bij deelnemers:

 1. Wat vind jij lastig?
 2. Of hoe kun je het nog beter doen?
 3. Welke specialiteit en passie heb jij?
 4. Waarover struikel je bij het schrijven en bij het vinden van beeldmateriaal?
maatwerk: copyright Freepik

Ook kijken wij vooraf naar welke posts en blogs jij recent al publiceerde. Tijdens de workshop krijg je daarom van ons regelmatig feedback:

 • wat doe je al goed?
 • welke verbeterpunten zien wij?

Beter Zakelijk Bloggen is geschikt voor ‘beginners’ en ‘gevorderden’.

De oefeningen leveren verder snel resultaat op. Onze deelnemers zijn dan ook enthousiast en zeiden het volgende in de evaluaties:

“Wauw! Ik heb de oefening Storytelling gedaan en ik heb nu al inspiratie voor wel 5 blogs!”

“Goed om te weten wat wel en niet mag qua auteurs- en portretrecht. Verder vind ik het heel fijn dat ik een structuur voor blogs heb ontvangen die me gaan helpen bij het schrijven van een blog. Dat blogs belangrijk zijn en kunnen helpen om gevonden te worden binnen Google, ook goed om te weten! Hiermee ben ik dus in staat me te gaan onderscheiden van de concurrentie.”

“Ik heb geleerd hoe je een blog kunt schrijven qua opbouw en structuur”

Vaste onderdelen online workshop Beter Zakelijk Blog Schrijven

We behandelen onder andere:

 • Effectief zakelijk bloggen op hoofdlijnen
 • Waar en hoe vind je interessante onderwerpen voor blogs
 • Storytelling
 • Het opzetten van een structuur voor een blog
 • Linkbuilding, betrouwbare info en auteursrecht
 • Het belang van beeldmateriaal
 • Eigen beeldmateriaal en stockfoto’s vinden
 • Tools om beeldmateriaal te bewerken
 • Handige tips om infographics te maken
 • SEO voor tekst en afbeeldingen
 • Call to Actions toevoegen
 • Posten op social media om je blogs te promoten
 • Portretrecht

We komen met elkaar in contact via beeldbellen. Je krijgt van ons daarvoor een link toegestuurd van Zoom, Jitsi of Microsoft Teams. Laat ons vooral weten in welk medium jij je het prettigst voelt.

Blijvende begeleiding na afloop

Sociale media en SEO veranderen snel. In de praktijk loop je dus misschien toch weer tegen nieuwe uitdagingen aan. Of misschien blijf je het lastig vinden regelmatig te blijven bloggen en posten. Daarom krijg je toegang tot onze besloten Facebook groep waar je meerdere keren per week nuttige tips en updates van ons krijgt. En je kunt ons daar ook vragen stellen.

Extra’s

Na afloop krijg je als bonus ons e-book Zakelijk Bloggen met daarin nog meer tips & tricks dan we tijdens de workshop kunnen vertellen. Daarin kun je nog eens nalezen wat je al eerder van ons gehoord hebt.

Dit totaalpakket kost slechts €300,- per persoon (exclusief 21 procent btw).

Wie wil dit nu niet!? Meteen boeken dus!

  Ja, ik wil graag een online workshop Beter Zakelijk Bloggen!

  online workshop beter zakelijk bloggen