Agenda

Agenda Social Media Duo

Hieronder vind je de agenda van Social Media Duo. En de agenda van het duo uit het verleden. Want die is misschien wel interessant voor als je wilt zien waar wij ons zoal mee hebben beziggehouden.

Workshop Zakelijk Bloggen door Maureen en Christel

Plaats, data en tijdstippen

Onze activiteiten staan hieronder vermeld:

Vanwege het coronavirus zijn de live workshops helaas voorlopig niet mogelijk. Daarom hebben we de workshop online vorm gegeven. In overleg met de deelnemers prikken we geschikte data en tijdstippen voor een online workshop, waarin we hetzelfde bieden als in de live versies. Ga naar de webpagina Online Workshop Beter Zakelijk Bloggen voor meer informatie.

Aanbod en aanmelding

Meer informatie over ons aanbod in workshops vind je op de pagina Workshops Social Media Duo.

Contact

Aanmeldingen voor de workshops kun je mailen via het contactformulier. Voor directer contact kun je ons natuurlijk ook bellen. Onze telefoonnummers staan  op dezelfde pagina Contact. Wil je meer weten over onze achtergrond kijk dan  op onze persoonlijke zakelijke websites:

Agenda in het verleden

Misschien is het ook interessant wat wij ooit in het verleden gedaan hebben. Want onderstaande activiteiten kunnen inspiratie geven voor een eventuele boeking van het Social Media Duo voor presentaties, miniworkshops of in company workshops.

  • Online workshop Beter Zakelijk Bloggen (2020)
  • Vrijdag 12 juni tussen 10:40-11:00 uur was Social Media Duo te gast bij de Friday Live van Mathijs Kok via een live stream. Kijkers konden terecht op YouTube, Facebook, Twitter, Twitch & Instagram bij @AskMathijs.

Opname van Friday Live 12 juni 2020

De uitzending is ook opgenomen. Je vindt ons op 1:25:12 minuten in de laatste 20 minuten van de show. Klik op onderstaande foto voor de link naar YouTube.

Friday Live bij @AskMathijs

Agenda afbeelding Collage workshops Social Media Duo