Agenda

Agenda Social Media Duo

Hieronder vind je de agenda van Social Media Duo. Tevens onze websites waar je onze contactgegevens kunt vinden. En de agenda van het duo uit het verleden. Want die is misschien wel interessant voor al je wilt zien waar wij ons zoal mee hebben beziggehouden.

Workshop Zakelijk Bloggen door Maureen en Christel

 

Plaats, data en tijdstippen

Onze activiteiten staan hieronder vermeld:

Vanwege het coronavirus zijn de live workshops helaas tot 1 juni 2020 niet mogelijk. Wij zijn bezig de workshop online vorm te geven. In overleg met de deelnemers prikken we dan geschikte data en tijdstippen voor een online workshop, waarin we hetzelfde bieden als in de live versies. Houd de website in de gaten voor de ontwikkelingen of meld je alvast aan voor de online sessies.

  • Woensdag 18 maart 12-17 uur:¬† deze workshop is uitgesteld naar woensdag 29 april.
  • Woensdag 29 april 12-17 uur: geven wij een workshop Beter Zakelijk Bloggen op het Netwerkplein van de Makro in Nijmegen. Daar is voldoende parkeergelegenheid. De lunch is bij de prijs inbegrepen.
  • Donderdag 23 april 10-15 uur: workshop Beter Zakelijk Bloggen.
  • Donderdag 14 mei 10-15 uur: workshop Beter Zakelijk Bloggen.
  • Woensdag 27 mei 12-17 uur: workshop Beter Zakelijk Bloggen.

Contact

Aanmeldingen voor de workshops kun je mailen via het contactformulier. Voor directer contact kun je ons natuurlijk ook bellen. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze persoonlijke zakelijke websites:

Aanbod en aanmelding

Meer informatie over ons aanbod in workshops vind je op de pagina Workshops Social Media Duo.

Voor de workshop Beter Bloggen kun je terecht voor nadere info via deze link. Daar kun je je dan ook na het lezen van de informatie meteen aanmelden via het contactformulier. Bovendien vind je daar ook nog eens de data van onze workshops.

Agenda in het verleden

Misschien is het ook interessant wat wij ooit in het verleden gedaan hebben. Want onderstaande activiteiten kunnen inspiratie geven voor een eventuele boeking van het Social Media Duo voor presentaties, miniworkshops of in company workshops.

Agenda afbeelding Collage workshops Social Media Duo