Agenda

Agenda Social Media Duo

Hieronder vind je hoe Social Media Duo haar activiteiten plant. En onze agenda uit het verleden. Want die is misschien wel interessant voor als je wilt zien waar wij ons zoal mee hebben beziggehouden.

Workshop Zakelijk Bloggen door Maureen en Christel

Plaats, data en tijdstippen

Ervaring leerde ons dat data en tijdstippen die wij vooraf kiezen zelden matchen met wanneer onze klanten tijd hebben voor een presentatie, workshop of training! Daarom bepalen we de afspraken het liefst samen met onze klanten.

De plek waar we voor een workshop, training of presentatie bepalen we ook samen. Dat kan in company, dus bij de organisatie die zich bij ons aanmeldt. Of wij zorgen zelf voor een geschikte locatie.

Aanbod en aanmelding

Meer informatie over ons aanbod in workshops en trainingen vind je op de pagina’s Workshops Social Media Duo en Business Training Posten op Social Media voor je bedrijf.

Contact

Aanmeldingen voor de workshops of verzoeken om een presentatie te geven kun je mailen via het contactformulier. Voor directer contact kun je ons natuurlijk ook bellen. Onze telefoonnummers staan op dezelfde pagina Contact.

Waar vind je ons in levende lijve?

Het Social Media Duo is vaak te vinden tijdens de Open Coffee Nijmegen op de eerste vrijdag van de maand. Daar maken we kennis met andere ondernemers. En praten we in informele sfeer bij.

Agenda in het verleden

Misschien is het ook interessant wat wij ooit in het verleden gedaan hebben. Want onderstaande activiteiten kunnen inspiratie geven voor een eventuele boeking van het Social Media Duo voor presentaties, miniworkshops of in company workshops. Een greep uit onze agenda in de voorbije jaren:

Wordcamp Nederland 2022, in Burger’s zoo. Vanuit de zaal waar wij onze workshop gaven konden we de giraffen zien!
  • Oktober, november, december 2022 en januari 2023: een reeks workshops bij de Groene Metropoolregio.
  • September 2022: workshop Storytelling voor Blogs tijdens WordCamp Nederland 2022.
  • Maart 2022: twee avonden ‘Zakelijk posten op LinkedIn, Facebook en Instagram’ voor Bedrijvenkring Bronckhorst.
  • Februari 2022: 2-delige workshop ‘Zakelijk posten op Facebook en Instagram’ voor medewerkers van café Samson.
  • 2020-2021: vanwege Corona-uitbraken helaas alleen diverse online workshops en presentaties
  • Vrijdag 12 juni tussen 10:40-11:00 uur was Social Media Duo te gast bij de Friday Live van Mathijs Kok via een live stream. Kijkers konden terecht op YouTube, Facebook, Twitter, Twitch & Instagram bij @AskMathijs.
Zakelijk posten voor Bedrijvenkring Bronckhorst

Opname van Friday Live 12 juni 2020

De uitzending is ook opgenomen. Je vindt ons op 1:25:12 minuten in de laatste 20 minuten van de show. Klik op onderstaande foto voor de link naar YouTube.

Friday Live bij @AskMathijs
Agenda afbeelding Collage workshops Social Media Duo