Agenda

Agenda Social Media Duo

Hieronder vind je de agenda van Social Media Duo. Tevens onze websites waar je onze contactgegevens kunt vinden. En de agenda van het duo uit het verleden. Want die is misschien wel interessant om te zien waar wij ons zoal mee hebben beziggehouden.

Plaats, data en tijdstippen

Onze activiteiten staan hieronder vermeld:

  • Woensdag 13 november geven wij een miniworkshop over Auteursrecht bij de WordPress MeetUp in de Lindenberg in Nijmegen. De MeetUp duurt van 20 tot 22 uur. Inloop 19.30 uur. Naast onze workshop zijn er ook nog andere interessante presentaties.
  • Vrijdag 15 november van 10-15 uur geven wij een workshop Beter Bloggen op het Netwerkplein van de Makro in Nijmegen. Daar is voldoende parkeergelegenheid en is de lunch in de prijs inbegrepen.
  • Woensdag 20 november 12-17 uur: workshop Beter Bloggen.
  • Maandag 2 december 10-15 uur: workshop Beter Bloggen.
  • Vrijdag 20 december 10-15 uur: workshop Beter Bloggen.
  • Vrijdag 27 december 10-15 uur: workshop Beter Bloggen.
  • Maandag 6 januari¬†10-15 uur: workshop Beter Bloggen.

Contact

Aanmeldingen voor de workshops kun je mailen via het contactformulier. Voor directer contact kun je ons natuurlijk ook bellen. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze persoonlijke zakelijke websites:

Aanbod en aanmelding

Meer informatie over ons aanbod in workshops vind je op de pagina Workshops Social Media Duo.

Voor de workshop Beter Bloggen kun je terecht voor nadere info via deze link. Daar kun je je dan ook na het lezen van de informatie meteen aanmelden via het contactformulier. Bovendien vind je daar ook nog eens de data van onze workshops.

Agenda in het verleden

Misschien is het ook interessant wat wij ooit in het verleden gedaan hebben. Want onderstaande activiteiten kunnen inspiratie geven voor een eventuele boeking van het Social Media Duo voor presentaties, miniworkshops of in company workshops.

Agenda afbeelding Collage workshops Social Media Duo