Agenda

Agenda Social Media Duo

Hieronder vind je de agenda van Social Media Duo. Tevens onze websites waar je onze contactgegevens kunt vinden. En de agenda van het duo uit het verleden. Want die is misschien wel interessant voor als je wilt zien waar wij ons zoal mee hebben beziggehouden.

Workshop Zakelijk Bloggen door Maureen en Christel

Plaats, data en tijdstippen

Onze activiteiten staan hieronder vermeld:

Vanwege het coronavirus zijn de live workshops helaas voorlopig niet mogelijk. Daarom hebben we de workshop online vorm gegeven. In overleg met de deelnemers prikken we geschikte data en tijdstippen voor een online workshop, waarin we hetzelfde bieden als in de live versies. Ga naar de webpagina Online Workshop Beter Zakelijk Bloggen voor meer informatie.

Contact

Aanmeldingen voor de workshops kun je mailen via het contactformulier. Voor directer contact kun je ons natuurlijk ook bellen. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze persoonlijke zakelijke websites:

Aanbod en aanmelding

Meer informatie over ons aanbod in workshops vind je op de pagina Workshops Social Media Duo.

Voor de workshop Beter Bloggen kun je terecht voor nadere info via deze link. Daar kun je je dan ook na het lezen van de informatie meteen aanmelden via het contactformulier. Bovendien vind je daar ook nog eens de data van onze workshops.

Agenda in het verleden

Misschien is het ook interessant wat wij ooit in het verleden gedaan hebben. Want onderstaande activiteiten kunnen inspiratie geven voor een eventuele boeking van het Social Media Duo voor presentaties, miniworkshops of in company workshops.

Agenda afbeelding Collage workshops Social Media Duo