Maak een afspraak met Social Media Duo

Je kunt op deze pagina een afspraak maken met ons, het Social Media Duo.

Zoek op onze Facebook Agenda een geschikte datum met een tijdstip waarop je door ons benaderd wilt worden. Wij sturen je vervolgens een link om online via Zoom of Jit.si met ons in overleg te gaan.

Aan een afspraak van een half uur zijn geen kosten verbonden. Want wij komen graag met je in contact om te inventariseren wat je behoefte is en of we jou snel kunnen helpen.

Maak een afspraak voor:

  • nadere kennismaking
  • het stellen van een vraag over bloggen, je website of posten op social media
  • voor het boeken van een maatwerk workshop of training
  • om te sparren over mogelijkheden tot samenwerking
  • of om van gedachten te wisselen over de inzet van sociale media

Dus, wil je op een andere manier met ons in contact komen dan via het contactformulier, de telefoon of mail? Schroom dan niet en plan je afspraak met ons in.

Voorwaarden voor een online afspraak

Afspraak is afspraak

Ons devies is: Afspraak is afspraak. Dat wil zeggen, dat als er onverhoopt iets tussenkomt (ziekte, andere veel belangrijkere zaken of bedenkingen) je 48 uur van tevoren de afspraak afzegt.

Dat is overigens wederzijds. Ook ons kan iets overkomen of er kan iets anders tussenkomen. Wij laten je dan ook ruim van tevoren weten of de afspraak wel of niet doorgaat.

Bij het niet nakomen van een afspraak zonder tijdige afzegging brengen we kosten in rekening voor de aanvrager. Tenzij daar goede en aantoonbare redenen voor zijn.

Wil je langer met ons praten dan gedurende een half uur?

Als je langer met ons in gesprek wilt gaan dan een half uur, reken dan op extra kosten die wij in rekening brengen op basis van ons uurtarief. Je ontvangt ook dan dus een factuur van ons.

We kijken echt niet op de minuut, maar houden de tijd wel in de gaten. Vooral als er al andere afspraken staan ingeboekt van mensen die wij niet willen laten wachten.

Ons uurtarief

Wil je meer weten over het uurtarief? Dat is afhankelijk van de mate waarmee wij ons moeten inzetten voor de aanvrager. Dus vraag ernaar als je er nieuwsgierig naar bent en laat ons weten wat je van ons wilt.

Plan je gratis half uurtje in en maak een afspraak met Social Media Duo!

Je kunt je afspraak plannen op de tijdstippen die niet geblokkeerd zijn. Ga daarvoor naar: https://www.facebook.com/1024632807608378/appointments?tab=CALENDAR

Tijdstippen voor een gratis half uur

Een afspraak voor een gratis half uur kun je maken op de vrije tijdstippen van 9 tot 12 uur of tussen 14 en 17 uur.

Voor elk ander tijdstip neem je contact op via het telefoonnummer op deze website of via het contactformulier.

Facebook Agenda: maak een afspraak
Social Media Duo

Social Media Duo is een samenwerkingsverband tussen twee ondernemers die de handen ineen hebben geslagen om hun kennis en kunde te delen met ondernemers en bedrijfsleven.

Je afspraak maakt je daarom met tekstschrijver Maureen Bol van tekstbureau Formule M.