Website scan: voor duidelijke websites

Heb jij een website die goed functioneert? Dan hoef je niet verder te lezen. Is jouw website echter wel toe aan een website scan? Omdat je bezoekers zich niet aangesproken voelen? En daardoor geen klant van je worden? Lees dan vooral verder!

Niets is zo vervelend als een website waar je veel tijd en geld in hebt gestoken, maar die geen klanten of opdrachtgevers aantrekt. Heb jij zo’n website die alleen maar als visitekaartje werkt?

Website Scan

Dat is niet fijn.

Stel je voor: je belandt op een website waar je bijvoorbeeld heel veel jargon tegenkomt, de contactgegevens niet kunt vinden of op een webwinkel geen zoekactie kunt doen. Daar moet toch wat aan gebeuren?

Als jij je in dit verhaal herkent, dan is jouw site toe aan een grondige website scan.

Maatwerk tips en adviezen

Want wij bieden je nu de mogelijkheid om maatwerk tips en adviezen te ontvangen. En vervolgens aan de slag te kunnen gaan om je website duidelijker en aantrekkelijker te maken. Zodat je daar meer klanten mee krijgt.

Icoontje Website Scan

Wat doen wij in deze quickscan?

  1. We kijken of hij goed leesbaar is op mobiele telefoons, tablets, laptops en desktops. (Vooral of je website mobielvriendelijk is!)
  2. Staan er zogeheten Call-2-Actions in?
  3. Is het menu wel duidelijk voor de bezoeker? Kunnen ze alles wel vinden?
  4. Zijn er wel goede interne links aangebracht, zodat er samenhang in de website zit?
  5. Ook is het belangrijk, dat ook blinden en slechtzienden de site goed kunnen benaderen.
  6. En dat doven en slechthorenden ook te zien krijgen wat er op de video’s op de website gezegd wordt. (Ondertiteling!)
  7. Bovendien letten we op het beeldmateriaal: is het wel visueel aantrekkelijk? Zijn het scherpe foto’s?
  8. Dan is het ook nog van belang welk taalgebruik er gehanteerd wordt. En of het niet te commercieel is, of juist te weinig marketinggericht, of te veel jargon bevat of niet op de juiste doelgroep gericht is.
Dit wil je niet. Op pagina 2 in de zoekresultaten. (SEO)

Quickscan aanbieding

Je ziet het, er zijn een groot aantal zaken waar je rekening mee kunt en moet houden om je website – en daarmee je bedrijf of organisatie – te laten opvallen op het internet.

We adviseren je graag, zodat je zelf de nodige veranderingen kunt aanbrengen op je website.

Prijs van de website scan aanbieding

Dat kan voor 99 euro exclusief 21 procent btw. Deze website scan aanbieding boek je via onderstaande knop. De prijs is zo laag, omdat we wel feedback over onze service van je willen ontvangen.

Dus, ben je bereid om de sprong te wagen en je website succesvol te maken? Druk dan op deze knop en vul het formulier in om je aan te melden. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Website Scan Aanbieding

Wie zijn wij?

Misschien vraag je je af wie wij zijn. Het Social Media Duo is een samenwerkingsverband. Webdesigner Christel Pillich en SEO-tekstschrijver Maureen Bol hebben de handen ineen geslagen om samen ondernemers te helpen. Christel werkt naast deze samenwerking voor Wimpel Websites. En Maureen is de eigenaar van tekstbureau Formule M.

Wij geven naast adviezen ook workshops op het gebied van:

En je kunt bij ons terecht voor de businesstraining Posten op Social Media.

Meer over ons beiden vind je onder het kopje Over Ons.