Personal Branding

Personal Branding

Personal branding is hot. Of je nu zakelijk bezig bent als ondernemer of zzp-er, of dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Jezelf profileren is belangrijker dan ooit.

Online Communicatie voor Personal Branding

Via sociale media laat je je merk zien. Daar verkoop je je product of dienst, maar zeer zeker ook jezelf.

Personal Branding via sociale media

Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Want wat laat je zien? En vooral ook: waar?

Het zijn nogal wat keuzes die je moet maken. Social Media Duo helpt daarmee. En als je dan je keuze hebt gemaakt, dan moet je het ook nog eens doen. Ook daar helpen wij mee.

Branding Wie ben jij?

Ooit gehoord van Social Selling?

Op LinkedIn kun je dit principe heel goed toepassen. Met social selling komen de klanten naar je toe en trek je de bedrijven en bureaus aan, die op zoek zijn naar geschikte kandidaten voor hun vacatures.

Delen

Jouw eigen merk staat centraal, want jij deelt je kennis via een sociale media. Op die manier draai je het traditionele verkoopproces en de ouderwetse sollicitatieprocedure om. Jij bent de expert die waardevolle informatie heeft en die ook laat zien. Die deel je in de vorm van tips, blogs, video’s, foto’s, infographics, workshops  en webinars. Kies die middelen uit die je het beste liggen, zodat je authentiek overkomt en je gemotiveerd blijft.

Personal Branding: laat zien wie je bent

Zorg ervoor, dat je je stem laat horen en dat je laat zien wie je bent. Gaat het meer om een product dan om jezelf: laat zien wat het kan, wat het doet en waarvoor je het gebruikt. Al eeuwen een beproefd concept. Tegenwoordig speelt ook mee, dat je laat zien wat er zo speciaal is aan jou, jouw product of jouw dienst. Daarom geef je tips en laat je je expertise en vakmanschap zien. Dat kan op allerlei manieren. Gebruik tekst, maak filmpjes, laat foto’s zien of verbeeld in een infographic gestructureerd en duidelijk hoe het moet.

Expertise Vaardigheden Deskundigheid Skills

Contact

Meer weten over personal branding?  Neem contact met ons op over de mogelijkheden.