Speciaal Aanbod Workshop Zakelijk Bloggen

Speciale aanbieding workshop zakelijk bloggen

Dit aanbod geldt tot 18 augustus!

Voor onze trouwe abonnees hebben we een speciale aanbieding. Normaal kost deze workshop 363 euro inclusief 21% btw.

De workshop Zakelijk Bloggen bieden we jullie echter aan voor maar liefst 99 euro inclusief 21% btw. Dit aanbod geldt tot 27 augustus 2019.

Dus tel uit je winst!

Als dank voor jullie aandacht en interesse in ons aanbod die we via de nieuwsbrief met jullie delen, willen we iets terug geven.

Bij de workshop krijg je onder andere:

  • Programma Zakelijk Bloggenhet volledige programma voorgeschoteld
  • een infographic als geheugensteun
  • de volledige presentatie die bij de workshop hoort
  • een e-book met daarin informatie over zakelijk bloggen en wat daar allemaal bij hoort

Verder krijg je de mogelijkheid om met ons te sparren, inspiratie op te doen en ook nog om te netwerken met de andere cursisten. Wil je meer weten over het programma? Klik dan op Workshop Zakelijk Bloggen en Storytelling.

 

Interessant?

Meld je dan vóór 18 augustus 2019 aan via ons contactformulier. Het codewoord voor toegang tot deze speciale aanbieding is Infographic.

Zet ook in je mail of je de workshop in 1×5 uur wilt volgen of in 2x 2,5 uur. We overleggen samen op welke datum we de workshop plannen.

Speciaal aanbod workshop zakelijk bloggen

Ook voor jouw gezelschap

Meld je je aan met meerdere mensen tegelijk? Dan is het alleen maar gemakkelijker om precies op jouw gekozen datum de workshop te volgen.

Degenen die je met je meesleept in dit avontuur mag voor dezelfde prijs als jij de workshop volgen. Dus verzamel je vrienden, kennissen en familieleden en neem ze mee. Meld ze aan via het contactformulier en gebruik daarvoor de kortingcode.