Vlogs & Video

Bekijk op deze pagina onze vlogs en video. Leer ons op deze manier beter kennen en maak alvast kennis met ons aanbod.

Contact en kennismaking

vlogs video
Voor een persoonlijke kennismaking kun je je aanmelden voor onze workshops. Zoals de workshop Zakelijk Bloggen. Of je kunt een mailtje sturen via het formulier op onze contactpagina. Dan maken we een afspraak of laten we je weten wat wij nog meer te bieden hebben.

vlogs en video

Social Media Duo stelt zich voor

Ons samenwerkingsverband bestaat uit Christel Pillich (webdesign) en Maureen Bol (tekst). We stellen ons graag voor in onderstaande video.

Social Media Duo stelt zich voor
Bekijk deze video op YouTube.

Auteursrecht

Het Social Media Duo geeft regelmatig miniworkshops. Op woensdag 13 november bijvoorbeeld bij de WordPress MeetUp in de Lindenberg in Nijmegen. Eerder waren we ook bij het vrouwennetwerk Vonk uit Wijchen te gast. In onze betaalde workshops gaan we nog dieper in op het onderwerp auteursrecht. Hier vast een voorproefje.

Auteursrecht
Bekijk deze video op YouTube.

Favoriete Zoekplekken

We delen graag onze favoriete zoekplekken voor inspiratie bij het schrijven van blogs en voor het vinden van beeldmateriaal. Zo wordt het  veel gemakkelijker om je content samen te stellen. Wil je meer tips? Kijk dan ook eens naar onze blogs waarin wij veelgestelde vragen aan de kaak stellen.

Favoriete zoekplekken Social Media Duo
Bekijk deze video op YouTube.

Schrijven gaat moeilijk

Soms gaat schrijven moeilijk. Christel kan daarover meepraten. In deze video vertelt Christel hoe moeilijk zij schrijven vindt en waardoor het zakelijk bloggen al beter gaat dan in het begin. Dat is ook de reden, waarom de workshop zo goed aanslaan. Voor Maureen is schrijven een natuurlijke vaardigheid. Christel begrijpt precies waar onze deelnemers mee kampen als ze struikelen bij het bloggen.

Schrijven gaat moeilijk?
Bekijk deze video op YouTube.

Presentatie Storytelling

Onderstaand een filmfragment met daarin de high-lights uit onze presentatie over Storytelling bij Open Coffee Beuningen.

Presentatie Storytelling
Bekijk deze video op YouTube.

Zakelijk Bloggen