Vlogs en Video

Bekijk op deze pagina onze vlogs en video. Want zo leer je ons beter kennen. Bovendien maak je op die manier ook alvast kennis met ons aanbod.

Contact en kennismaking via vlogs en video

vlogs video


Op deze pagina leer je ons dus kennen via vlogs en video. Maar voor een persoonlijke kennismaking kun je je ook aanmelden. Voor bijvoorbeeld meer informatie over onze workshops. Zoals de workshop Zakelijk Bloggen. Of je kunt een mailtje sturen via het formulier op onze contactpagina. Dan maken we een afspraak of laten we je weten wat wij nog meer te bieden hebben.

Social Media Duo stelt zich voor in vlogs en video

Ons samenwerkingsverband bestaat uit Christel Pillich (webdesign) en Maureen Bol (tekst). Als Social Media Duo stellen we ons graag voor in onderstaande video.

Bekijk deze video op YouTube.

Auteursrecht

Het Social Media Duo geeft regelmatig miniworkshops. Bijvoorbeeld bij de WordPress Meet Up in de Lindenberg in Nijmegen. Eerder waren we ook bij het vrouwennetwerk Vonk uit Wijchen te gast. In onze betaalde workshops gaan we onder andere nog dieper in op het onderwerp auteursrecht. Hier vast een voorproefje.

Bekijk deze video op YouTube.

Favoriete Zoekplekken

We delen graag onze favoriete zoekplekken voor inspiratie bij het schrijven van blogs. En ook voor het vinden van beeldmateriaal. Zo wordt het dus veel gemakkelijker om je content samen te stellen. Wil je meer tips? Kijk dan ook eens naar onze blogs waarin wij veelgestelde vragen aan de kaak stellen.

Bekijk deze video op YouTube.

Schrijven gaat moeilijk

Soms gaat schrijven moeilijk. Christel kan daarover meepraten. In deze video vertelt Christel hoe moeilijk zij schrijven vindt. En ook waardoor het zakelijk bloggen al beter gaat dan in het begin. Dat is ook de reden, waarom de workshops zo goed aanslaan. Want voor Maureen is schrijven een natuurlijke vaardigheid. Terwijl Christel precies begrijpt waar onze deelnemers mee kampen als ze struikelen bij het bloggen of posten.

Bekijk deze video op YouTube.

Presentatie Storytelling

Bij het schrijven wil je je tekst misschien ook wat smeuïger maken. Of spannender voor de lezer. Storytelling kan daaraan bijdragen. Daarom hieronder een filmfragment met daarin de hoogtepunten uit onze presentatie over Storytelling bij Open Coffee Beuningen.

Bekijk deze video op YouTube.

Knop voor aanmelding workshop Zakelijk Bloggen