Online Workshop Effectief Bloggen Speciale Aanbieding

Van 200 euro voor 99 euro!

Even kennismaken. Hallo ondernemer!

De gezichten achter de online workshop Effectief Zakelijk Bloggen

De online workshop effectief bloggen is een initiatief van het samenwerkingsverband Social Media Duo. Dat bestaat uit Christel Pillich van Wimpel Websites en Maureen Bol van tekstbureau Formule M.

Maureen en Christel, experts in Zakelijk Bloggen

Effectief bloggen voor Ondernemers

De online workshop effectief bloggen is voor enthousiaste ondernemers die beter willen bloggen. En die aan de slag willen met het publiceren van posts, blogs en artikelen op:

 • social media
 • de eigen website
 • gastblogs, bijvoorbeeld van een branche-gerelateerde site

Let op: alleen voor ondernemers die weten wat ze willen en voor vragen die binnen 1,5 uur opgelost kunnen worden!

Infographic Effectief Zakelijk Bloggen

Modder jij maar wat aan op social media? Trekt je website geen klanten? Of weet je niet wat je moet schrijven? Reden temeer om kennis te maken met effectief bloggen en gebruik te maken van de aanbieding.

Wat heb je te verliezen? Niets. Wat heb je te winnen? Een voorproefje van hoe ook jij effectieve berichten kunt plaatsen op social media en op websites!

De infographic hieronder laat zien wat effectief zakelijk bloggen en posten je oplevert en hoe je dat bereikt.

Infographic: wat effectief zakelijk bloggen oplevert en hoe je dat doet
Hoe je met bloggen en posten klanten werft.
Klik op de afbeelding om die te vergroten.

Online workshop effectief bloggen

Breekt het zweet je al uit bij de gedachte alleen al? Ben je van mening dat jij niet goed kunt schrijven? Wees niet bang. Wij helpen je, zodat je ontspannen en met meer lol gaat bloggen. Speciaal voor jou hebben we namelijk deze online workshop Effectief Bloggen samengesteld.

Want bloggen en posten zorgen voor online zichtbaarheid van jouw bedrijf. En dat trekt meer en ook betere klanten. Dat is toch wat je wilt?

Is dit herkenbaar?

Het bovenstaande is vast herkenbaar voor jou. Toegegeven. Het is niet altijd gemakkelijk. Want heb jij bijvoorbeeld last van schroom, “valse schaamte” en je weet misschien niet meteen waarover je kunt posten. Weet jij hoe je de aandacht trekt van jouw doelgroep? Loop je tegen obstakels of vragen aan?

Aanbieding

Van 200 euro voor 99 euro!

Laat ons weten waar jij over struikelt. Als we jouw vraag in 1,5 uur kunnen beantwoorden (online), kun je voor 99 euro exclusief 21% btw gebruik maken van dit unieke aanbod.
Lukt dat niet, dan vertellen we je dat eerlijk. En hebben we wellicht een beter, passender aanbod voor je.

Maatwerk betekent individuele begeleiding

Populaire onderwerpen in besloten Facebookgroep

Je krijgt dus individuele begeleiding in een maatwerk workshop. Bovendien geven we je toegang tot de besloten Facebookgroep van Social Media Duo. Daar vind je nog meer informatie, stel je in een veilige omgeving je vragen en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Inschrijfformulier Online Workshop Effectief Zakelijk Bloggen

  Ja, ik wil graag een maatwerk online workshop bloggen!

  Uitgebreide online Workshop Zakelijk Bloggen

  Programma Workshop Zakelijk Bloggen

  Past de beantwoording van jouw vraag niet in 1,5 uur? Dan is er een uitgebreide online workshop Beter Zakelijk Bloggen. Deze 5 uur durende workshop spreiden we over een aantal dagen. Naast uitleg over bovenstaande punten spelen we ook in deze workshop in op de speciale wensen van deelnemers en zoomen we in op hun vragen. Je gaat dan ook zelf aan de slag en we bespreken de resultaten.